Naar boven
  • Altijd de nieuwste collecties
  • Vakkundig en passend advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis afhalen in de winkel

Advies

Niks zo lastig als je bh maat vinden?

Het dragen van goed passende lingerie is belangrijk. Niet alleen zodat je er de juiste steun van krijgt. Maar ook om te zorgen dat jouw bovenkleding nog mooier staat. Want zoals wij altijd zeggen: Je kunt een heel mooi shirtje kopen, maar zonder goede lingerie eronder komt het toch niet tot zijn recht.

Wij zijn ervan overtuigd dat er voor elke vrouw een passende bh bestaat. Wij adviseren je graag bij ons in de winkel. Want hier hebben wij al onze ‘tools’ bij de hand en kunnen we zo een andere maat of ander model voor je pakken. Toch liever online bestellen? En twijfel je over de maat. Kijk dan op onze bh maatadvies pagina.

Badmode/nachtmode

Ook voor badmode geldt dat het soms lastig kan zijn om de juiste maat te vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je bh maat omrekenen naar je confectiemaat. Kijk op onze badmode maatadvies pagina voor meer informatie.
Nieuwsgierig welke maat je moet bestellen van dat ene nachthemd of twijfel je of jouw maat nou een L of een XL is van een pyjama? Kijk dan op onze nachtmode maatadvies pagina.

Op zoek naar de juiste heren maat?

Ook voor heren kan het soms lastig zijn de juiste maat te vinden. Dit komt omdat er voor heren verschillende manieren zijn om een maat uit te drukken. Kijk op onze heren maatadvies pagina voor meer informatie.