Naar boven
  • Altijd de nieuwste collecties
  • Vakkundig en passend advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis afhalen in de winkel

Wat is denier?

Hoeveel denier is mijn panty?

Omdat het online kopen van pantys soms lastig kan zijn omdat je zelf niet goed kan inschatten wat de dikte is van de panty. Leggen we graag uit wat denier is. Om te beginnen is het dus belangrijk om te weten dat denier te maken heeft met de dikte van je panty. De definitie van denier is: Een eenheid van een lineaire massa, gebruikt om de fijnheid te meten van garen of vezels. Omdat dit best ingewikkeld is, maken wij het graag makkelijk. Des te dunner je panty des te lager het denier getal. Dus 15 denier is een hele dunne panty, en 60 denier is een dikke panty.

Wat is de dunste panty?

De dunste panty die wij verkopen is een speciale zomer panty. Deze Suntime panty van Oroblu geeft een natuurlijk bruine benen effect. Omdat deze panty vaak in de zomer gedragen wordt, en je dan ook graag een open schoentje wil dragen. Heeft deze panty geen naadjes bij de tenen. Let wel op dat deze panty heel erg kwetsbaar is. Dus extra voorzichtig zijn tijdens het aantrekken. Eventueel kunt u een speciale panty handschoen gebruiken om te zorgen dat je geen ladders in je panty trekt.

Welke deniers zijn er?

Wij verkopen van het merk Oroblu 15, 20, 40, 50 en 60 denier. Vanaf 50 schijnt de panty niet meer door. 50 denier van Oroblu is mat en 60 denier heeft een glans. Ook hebben 15, 20 en 40 denier een lichte zijdeglans.

Wat is een stay-up panty?

Een stay-up panty is een alternatief voor een een panty die je vast moet maken aan een jarretel. Een stay-up panty is een panty zonder broekje eraan, het zijn twee losse lange kousen. Een stay-up panty heeft een plakrand waardoor deze niet afzakt en je deze op je bovenbenen vast kan plakken.