Naar boven
  • Altijd de nieuwste collecties
  • Vakkundig en passend advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis afhalen in de winkel

Wat is een balconette?

Wat is een balconette bh?

Er zijn heel veel verschillende soorten bh’s, maar de balconette is wel een van de meest verkochte modellen. Een balconette bh is een bh waarvan de cups horizontaal uitgesneden zijn. Hierdoor loopt de stof wat rechter over de borsten. Dit geeft een mooi decolleté. Omdat de cups van een balconette bh dus wat rechter over de boezem lopen, vallen de bandjes verder naar de buitenkant. Dit geeft een super vrouwelijk effect.

Balconette voor kleine en grote cupmaten

Een balconette is zowel geschikt voor vrouwen met een grote als kleine cupmaat. Het is gewoon een kwestie van zoeken naar de juiste maat. Twijfel je over je maat? We geven je graag advies. Neem contact met ons op of kom langs in de winkel.

Voorgevormd en niet voorgevormd cups

De ene balconette bh is de ander niet. Er zijn heel veel verschillende modellen van verschillende merken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een voorgevormd model maar er zijn ook veel niet voorgevormde modellen.

Bikini balconette tops

Naast dat een balconette een model is wat veel in de lingerie voorkomt. Is het ook een model wat veel voorkomt in de badmode. Omdat het een mooi decolleté geeft. Een balconette bikini heeft vaak ook de optie om deze strapless te dragen. Dit is natuurlijk ideaal als je geen bandjes wil zien tijdens het zonnen.