Naar boven
  • Altijd de nieuwste collecties
  • Vakkundig en passend advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis afhalen in de winkel

Advies nodig over shapewear?

Van klassiek corset tot sexy correctie


Wij noemen het liever een sexy correctie. Maar corrigerend ondergoed is niet meer weg te denken uit onze kledingkast. Ja zelfs vrouwen met maat 36 dragen corrigerend ondergoed. Corrigerend ondergoed is eigenlijk iets ouderwets. Vroeger droegen vrouwen al korsetten om een slankere taille te creëren. Gelukkig hoeven we ons tegenwoordig niet meer in ongemakkelijke korsetten te hijsen. En is het tegenwoordig zeker een sexy correctie geworden.  

Shapewear geeft je zelfvertrouwen


Op speciale dagen willen we er allemaal op ons mooist uitzien. Denk aan een feestje, kerst of gewoon om te shinen. En soms is een sexy correctie dan een must. Maar het belangrijkste is dat jij je lekker voelt en het je zelfvertrouwen geeft. Maar hoe vind je nou iets wat mooi corrigeert en ook lekker zit tijdens het kerstdiner?

Wat zijn de veel gemaakte fouten?

Onze gouden tip is: Neem corrigerend ondergoed nooit te klein! Het is van belang om corrigerend ondergoed te kopen in de maat die je hebt. Ga je het kleiner kopen in de hoop dat het meer corrigeert. Dan moeten we je helaas teleurstellen. Dit gaat alleen maar afknellen, en dat is zeker niet de bedoeling.

Alle soorten en maten


Maar welke maat heb ik dan wel nodig? Het is altijd lastig te zeggen welke maat je nodig hebt, want elk figuur is anders. Ons advies is daarom ook om te komen passen. Neem gerust je kleding waar het onder moet mee om het effect te kunnen zien. Er zijn zoveel verschillende soorten sexy correcties. Van een slip met lange pijpen tot een tailleband. kies iets waar jij je fijn bij voelt. PrimaDonna Twist, Maidenform, Magic en Mey zijn merken die shapewear aanbieden.