Naar boven
  • Altijd de nieuwste collecties
  • Vakkundig en passend advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis afhalen in de winkel

Bh met diepe decollete

Bh met diepe decolleté

Waar bh’s oorspronkelijk gemaakt zijn om ervoor te zorgen dat alles op zijn plek blijft. Is de bh in de loop der jaren ontwikkeld tot een mode item. Van prachtige kantjes tot gladde cups, er is zoveel keuze. Maar ben jij op zoek naar een bh met diep decolleté? wij inspireren je graag met de verschillende modellen die er zijn. Want een diep decolleté hoeft niet te betekenen dat een bh minder stevig is.

Chantelle Orangerie

De serie Orangerie van Chantelle is de perfecte diepe decolleté bh. Chantelle is een frans merk en dat is terug te zien in de collectie. Verfijnde kantjes en sexy pasvorm. Orangerie heeft een lage decolleté maar dat betekent niet dat deze bh minder stevig is. Wist je dat de stevigheid van een bh komt uit het rugpand. Als je ervoor zorgt dat je de juiste maat draagt moet deze perfect zitten. Wist je dat Orangerie van Chantelle er zelfs tot en met F cup is? Ons advies: Koop deze bh een cupmaatje groter dan dat je gewent bent.

Festivité

Festivité is een bijzondere serie. Dit komt omdat de cups en de stof die daaroverheen loopt los van elkaar zijn. Het voordeel hiervan is dat de voorgevormde cups zorgen voor een mooie push up van de borsten. En de stof die eroverheen loopt zorgt voor het mooie lage decolleté.

Grote cupmaat en diepe decolleté?

Dat hoeft geen probleem te zijn. Ook in grotere cupmaten is er genoeg keuze in lage decolleté bh’s. PrimaDonna heeft bijvoorbeeld verschillende pasvormen. Het diepe decolette model van PrimaDonna heet deep plunge balcony. Maar het gewone balconette model kan al een mooi decolleté geven, wat iets dieper valt.


Meer informatie of advies nodig? Neem dan contact met ons op.