Naar boven
  • Altijd de nieuwste collecties
  • Vakkundig en passend advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis afhalen in de winkel

Chloorbestendig badpak kopen

Wat is een Chloorbestendig badpak?

Een Chloorbestendig badpak is een badpak waarvan de stof behandelt is om tegen invloeden van chloor in het water te kunnen. De stof van chloorbestendige badpakken is vaak gemaakt van 100% polyester. Dit zorgt ervoor dat de stof slijtvast is en zwembadbezoek achter zwembadbezoek mooi blijft. Meer weten over soorten stoffen? Kijk dan op onze soorten stoffen pagina.

Tweka

Het merk Tweka staat bekend om hun chloorbestendige badmode. Het merk is gestart in 1961 en is vanaf het begin al bezig met het ontwikkelen van badmode. Zo heeft Tweka in de loop der jaren expertise opgebouwd. En durven ze te beweren dat hun chloorbestendige badmode wel 80 x langer meegaat dan gewone badmode.

Het perfecte baantjes trek zwempak

Wat maakt een badpak nou perfect om baantjes in te zwemmen? Wij adviseren een badpak te nemen wat hoog valt aan het decolleté. En voor de rest moet het zwempak vooral lekker zitten. En natuurlijk een chloorbestendig badpak. Hieronder hebben wij een ruime keuze perfecte badpakken.

Badpak langer mooi houden?

Hoewel niet elk zwembad tegenwoordig nog vol zit met chloor blijft het altijd een uitdaging je badmode mooi te houden. Naast dat een chloorbestendige stof bijdraagt aan het langer mooi houden van je badpak. Zijn er nog meer factoren die bijdragen aan het mooi houden van je badmode. Wij adviseren je badmode na elk gebruik uit te wassen in de wasmachine op 30°C. Dit is omdat alleen uitspoelen niet voldoende is om de chemicaliën van het water eruit te wassen. Naast dat er chemicaliën uit het water in de stof kan zitten. Heb je ook te maken met zweet en shampoo van het douchen. Spoel jij je badpak alleen uit dan is dit niet voldoende deze stoffen te verwijderen. Nog meer wastips? Kijk dan op onze wastips pagina.