Naar boven
  • Altijd de nieuwste collecties
  • Vakkundig en passend advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis afhalen in de winkel

Mey Silk Touch Wool

Koud? Een koukleum?

Dan is (winter)ondergoed van wol met zijde de oplossing! Bijvoorbeeld de artikelen uit de Mey Silk Touch Wool collectie.

Wol en zijde zijn twee materialen die van nature warmte geven. Een luxe combinatie van de twee materialen is helemaal perfect: door het fijne zijde-garen krijgt de wol een fijne structuur en een zachte glans. Het materiaal geeft warmte en voelt zeer zacht op de huid.

Tip: koop een hemd of t-shirt dat je als ondergoed onder je bovenkleding gaat dragen nooit te wijd. Kleding valt mooier over je ondergoed als de stof goed aansluit op je lichaam. En wat ook belangrijk is: de kou kan dan niet tussen je lijf en de stof gaan zitten. De warmte wordt het beste doorgegeven en behouden als de stof direct tegen de huid aan zit.

Mey Silk Touch Wool is een combinatie van wol-zijde, die perfect is voor thermo-ondergoed.

De natuurlijke materialen zijn huidvriendelijk en warmte regulerend. Door de gladde structuur van de stof valt de bovenkleding mooi over het ondergoed. Ervaar het draagcomfort en je wil nooit meer anders! Mey heeft een bijzonder mooie collectie met tops en shirts met 70% scheerwol en 30% zijde. In de Silk Touch Wool collectie hebben de modellen bovendien een prachtige kanten afwerking in de hals en aan de mouw.

Mey Silk Touch Wool is een ideaal cadeau voor je moeder of verwen jezelf met zo'n mooi luxe shirt.


Neem contact op met de winkel voor informatie over andere modellen en/of kleuren.