Naar boven
  • Altijd de nieuwste collecties
  • Vakkundig en passend advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis afhalen in de winkel

PrimaDonna Twist

PrimaDonna Twist, het jongere zusje van PrimaDonna

PrimaDonna Twist is ontstaan in 2010. Door de vraag naar gladde stofjes en jongere collecties. En bijna 10 jaar later kunnen we Twist al niet meer wegdenken uit onze collectie. En zoals de naam het al zegt. Lingerie met een twist. Alle series hebben ieder zijn eigen unieke element.

I Do

Geïnspireerd op het kant van een prachtige bruidsjapon is de serie I Do. Het broderie wat gebruik wordt doet ons denken aan bruidsmode. Maar de serie I Do weet hier een twist aan te geven. En de serie is een op zichzelf staand concept. Want je hoeft helemaal niet te trouwen om I Do te dragen. Want de serie is gewoon een echte topper.

Trend collectie

Elk seizoen weer een nieuwe trendy collectie. Hoe krijgen ze het voor elkaar op de designafdeling van PrimaDonna om ons steeds weer te verrassen met een nieuwe inspirerende collectie. Dit seizoen zijn de toppers onder andere: East End, First Night, Covent Garden en Piccadilly.

Een pasvorm die ongeëvenaard is

De pasvorm van de Prima Donna bh’s is bijzonder. Er wordt door PrimaDonna 18 maanden gewerkt aan een bh, voordat deze in de winkel komt. De bh wordt door pasmodellen gepast en wordt alleen geproduceerd als alle pasmodellen tevreden zijn. Ook wordt de stof gecontroleerd zodat deze heel lang mooi blijft. Zodat jij nog langer kan genieten van jouw lingerie set.


Twijfel je hoe je je lingerie het beste kan wassen? Kijk dan bij onze wastips.