Naar boven
  • Altijd de nieuwste collecties
  • Vakkundig en passend advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis afhalen in de winkel

Shop de feestcollectie van PrimaDonna en Marie Jo

Van de Velde 100 jaar

Lingerie leverancier van de Velde bestaat 100 jaar, we kennen van de velde van de merken PrimaDonna en Marie Jo. Om dit jubileum te vieren hebben ze van de iconische modellen een feest editie uitgebracht. 

Feestcollectie Marie Jo

Het is geen toeval dat er voor de feestcollectie van Marie Jo gekozen is voor de serie Avero. Deze serie is iconisch voor Marie Jo. En favoriet van veel vrouwen. De bekende bh heeft met deze feestcollectie en bijzondere uitstraling gekregen. Niet alleen het bloemetjes bandje is mooier dan ooit. Maar ook over de stof loopt een prachtige glanzende print. Je shopt de feestcollectie van Marie Jo Avero bij ons in de webshop of in onze winkel. 

Feestcollectie PrimaDonna

Als wij aan PrimaDonna denken, dan denken wij aan de Deauville serie. Een bh die er al jaren is. De perfecte pasvorm gecombineerd met prachtig herkenbaar kant. Shop de feestcollectie van PrimaDonna Deauville bij ons in de webshop of in onze winkel.

Feestcollectie PrimaDonna Twist

PrimaDonna Twist, het jongere zusje van PrimaDonna. Voor de feestcollectie van PrimaDonna Twist is er gekozen voor de A La Folie serie. Een serie die al vaker in de collectie heeft gezeten in verschillende kleuren. Maar voor deze feestcollectie met een feestelijk tintje. Shop de feestcollectie van PrimaDonna Twist bij ons in de webshop of in onze winkel.