Naar boven
  • Altijd de nieuwste collecties
  • Vakkundig en passend advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis afhalen in de winkel

Ten Cate actie

Wanneer is het Ten Cate actie?

De actie van Ten Cate is een terugkerende actie. Deze wordt elk jaar gehouden in juli en december. Tijdens de Ten Cate actie krijg je 20% korting op alle producten van Ten Cate. Wij verkopen een ruime dames collectie van Ten Cate. De eerste actieperiode in 2020 is van 29 mei tot en met 28 juni 2020. 

Ten Cate voordeelverpakkingen

Heel het jaar door zijn er voordeel verpakkingen van Ten Cate. In deze verpakkingen zitten drie dezelfde slips voor een aantrekkelijke prijs. Tijdens de actie krijg je ook op de voordeelverpakking 20% korting. De voordeelverpakkingen worden gemaakt in bijna alle slip modellen van Ten Cate. Of je nu gaat voor het maxi model of een bikini model, je kunt kiezen uit de kleuren: Wit, zwart, huid en crème. 

Tiener ondergoed kopen?

Waar Ten Cate groot in is, is het tiener ondergoed. Voor veel vrouwen en tieners is een tiener bh van Ten Cate hun eerste bh. De bh’s zijn zo ontworpen dat ze een fijne support bieden zodat je op een rustige manier kan wennen aan het dragen van een bh. De tiener bh’s van Ten Cate hebben geen beugel. 

Secrets of secrets lace?

Het grootste geheim van Ten Cate? Dat is de secrets serie. Maar waarom is dit zo’n groot geheim? Dat komt omdat niemand dit ondergoed ziet zitten onder jouw kleding. Ideaal dus als je dat strakke jurkje of die skinny jeans zonder zorgen wil dragen. De secrets serie van Ten Cate kenmerkt zich door de gelijmde naden. Doordat de naden gelijmd zijn, zijn deze zo goed als onzichtbaar onder je kleding. Let er wel op dat je deze slips niet te warm wast. Wil je naadloos en toch sexy? Kies dan voor de Ten Cate Secrets Lace, dit is een serie met kant. Maar dit kant is zo fijn gemaakt dat het ook niet opvalt. 

Thermo ondergoed kopen?

Altijd koud in de winter? Ga je op wintersport? Kies dan voor thermo ondergoed van Ten Cate. Dit ondergoed is een extra laagje onder je kleding die jou lekker warm houdt. Meer info over thermo ondergoed? Klik dan hier.