Naar boven
  • Altijd de nieuwste collecties
  • Vakkundig en passend advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis afhalen in de winkel

Anita

Anita since 1886

Anita is een familieonderneming die al sinds 1886 bestaat, het bedrijf wordt inmiddels door de vierde generatie van de familie Georg Weber-Unger aangestuurd. Het hoofdkantoor is gevestigd in oberbayerisch Brannenburg.  Het doel van Anita is de draagsters van hun producten een stuk meer levenskwaliteit, comfort en schoonheid te geven. Onder de firma valt ook het merk Rosa Faia.


Pasvorm

Niets is zo belangrijk als een bh die goed zit, daar houden de ontwerpers bij Anita rekening mee. Draagcomfort en de pasvorm zijn belangrijk. Alle modellen worden eerst getest op echte vrouwen voordat ze in productie genomen worden. Een veel verkocht model van Anita is de 5448 en de 5449, deze bh heeft geen beugels maar is zo ontworpen dat deze toch een mooi silhouet geeft. Naast een mooie pasvorm kunt je ook nog kiezen of je liever een smal of een breed bandje hebt.


Zwangerschaps bh’s en voedings bh's

Naast een ruime keuze in comfortabele lingerie heeft Anita ook een assortiment aan zwangerschaps en voedings bh’s. De zwangerschapslingerie is meegroeiend en ondersteunend, want als het jou goed gaat, gaat het ook goed met je baby. Naast zwangerschapsbh's heeft Anita ook een Babybelt. Deze band ondersteund en versterkt je rug en buik. Hierdoor kunt u rug- en bekkenpijn verminderen. Dus bent je op zoek naar goede lingerie voor tijdens je zwangerschap? Dan is Anita hiervoor het merk.


Anita verkopen we zowel online als in onze winkel.