Naar boven
  • Altijd de nieuwste collecties
  • Vakkundig en passend advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis afhalen in de winkel

Esprit

Het merk

Esprit is een internationaal merk dat al jaren bekend is. Esprit is opgericht in 1968 in San Francisco, door Susie en Doug Tompkins. Het motto van Esprit is: “We want to make you feel good to look good’. Esprit is een creatief merk met een duidelijk merkbeeld. Esprit staat bekend om hun casual, ongedwongen stijl. Esprit is verkrijgbaar in 40 landen. De Europese markt wordt via Duitsland aangestuurd.

Lingerie

De lingerie van Esprit is te herkennen aan de vrolijke prints, de prints zijn echt te typerend als ‘Esprit-printjes’. Het is betaalbaar en heeft een frisse en jonge uitstraling met een mooie pasvorm. Bij de bh’s zijn altijd bijpassende strings, hipsters of rio slips te koop.

Nachtmode

De nachtmode van Esprit is vrolijk en modern. Lekkere warme huispakken om helemaal in weg te kruipen. Maar ook stijlvolle nachthemdjes van mooie kwaliteit. Vind je de nachtmode van Esprit leuk? Dan is het merk Charlie Choe misschien ook wel wat voor jou!


Badmode

De badmode van Esprit is al jaren favoriet bij veel vrouwen. De pasvorm van de bikini’s is goed en staat bij veel vrouwen mooi. Elk seizoen weer keuze uit modieuze prints en kleuren. Vooral het bandeau model wordt veel verkocht bij vrouwen met een kleinere cupmaat omdat deze mooi aansluit. Ook heeft Esprit zomerse strandjurkjes.