Naar boven
  • Altijd de nieuwste collecties
  • Vakkundig en passend advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis afhalen in de winkel

Magic Bodyfashion

De oplossing voor al je ongemakkelijkheden


Alles wat je nodig hebt heeft Magic bodyfashion. Je kunt het je nog niet zo goed genoeg bedenken en Magic heeft er een oplossing voor. Magic Bodyfashion is ontstaan eind jaren ‘80. Met de opkomst van de schoudervullingen is dit merk begonnen met het ontwikkelen van allemaal handige tools om je outfit af te maken.

Push up 'kipfiletjes'


Soms wil je net een cupmaatje meer of wil je juist je borsten iets voller laten lijken. Hier zijn allemaal oplossingen voor. En er zijn zoveel verschillenden soorten ‘kipfiletjes’ zoals dat ook wel eens genoemd wordt. Een kleine vulling kan soms handig zijn als je wat afgevallen bent en toch je bh’s wil blijven dragen. Maar er zijn natuurlijk ook grote vullingen om het echt meer te laten lijken. Ook zijn er vullingen speciaal gemaakt om mee te zwemmen. Want je wil natuurlijk niet dat je het water in springt en eerst je vullingen moet gaan opvissen.

Slimme trucjes


Dit is waar het merk bekend om staat. De slimme trucjes die ze hebben. De magic clip is hier een goed voorbeeld van. Heb je een tanktop waar je bh bandjes goed onder te zien zijn? Dan kun je met de Magic clip je bh bandjes bij elkaar doen zodat ze mooi onder je topje vallen. Zit je bh te strak aan de omvang? Dan kan het zijn dat je een maat te strak gekocht hebt. Dit kun je oplossen door een tussenstukje ertussen te doen. Dit verlengd de omvang en lost het probleem op. Vind je het vervelend dat je tepels doordrukken in een strak shirtje? Dan kun je kiezen voor nipple covers. En zo zijn er nog veel meel slimme trucjes.

Magic Bodyfashion verkopen we vooralsnog niet online, maar is wel beschikbaar in onze winkel.