Naar boven
  • Altijd de nieuwste collecties
  • Vakkundig en passend advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis afhalen in de winkel

Maidenform

Maidenform corrigerend ondergoed

Maidenform is het merk als het aankomt op corrigerend ondergoed. Geen ander merk heeft zo’n ruime keuze. Maidenform is ontstaan in 1922 om vrouwen te helpen zich beter te voelen in hun kleding. En nu bijna 100 jaar verder is het merk niet weer te missen op het gebied van bodyfashion.

Sexy correctie

Als je bij het woord corrigerend ondergoed kriebels krijgt vinden wij niet gek. Iedereen heeft natuurlijk het beeld in zijn hoofd van Bridget Jones met haar corrigerende slip. Alhoewel deze scene natuurlijk hilarisch is. Is het natuurlijk echt niet wat Maidenform voor imago wil voor hun corrigerend ondergoed. Want ze maken zoals wij dat noemen echt sexy correcties. En zelfs met kantjes of mooie afwerkingen. Dus corrigerend ondergoed hoeft echt niet meer een taboe te zijn.

Voor iedere lichaamszone een oplossing

Het is voor iedereen anders wat je wil corrigeren. De een heeft een buikje wat liever wat verstopt mag worden. En de ander wil graag zijn billen en heupen wat strakker hebben. Gelukkig heeft Maiden Form voor iedereen een oplossing. Van een body tot tailleband om de buik te corrigeren. Tot een corrigerende slip met of zonder pijpjes om je billen en heupen te corrigeren.

Geen platgedrukte borsten

Wat mensen vaak denken is dat bij een corrigerende body of hemd ook de borsten platgedrukt worden. Hier hoef je zeker niet bang voor te zijn. De corrigerende hemden en body’s van Maidenform zijn zo ontworpen dat ze onder de borsten vallen. Je kunt dus gewoon je eigen favoriete bh blijven dragen.

Maidenform verkopen we vooralsnog niet online, maar is wel beschikbaar in onze winkel.