Naar boven
  • Altijd de nieuwste collecties
  • Vakkundig en passend advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis afhalen in de winkel

Nanso

Nanso

Nanso webshop

Op zoek naar een webshop waar Nanso nachtkleding verkocht wordt? Zoek dan niet verder want wij hebben een ruime keuze Nanso nachtmode. Van een fijn lang nachthemd tot een pyjama. Nanso biedt een ruime keuze in loungewear voor dames die van comfort houden.

De scandinavische stijl van Nanso

Nanso is een Fins merk, en dit is goed terug te zien in hun collecties. De scandinavische rustige stijl vertaalt Nanso naar nachtmode met een echte eigen stijl. Nanso is gemaakt voor de vrouw die thuis wil komen en lekker wil loungen in een fijn zittende pyjama of nachthemd. De prints zijn modern en echt te herkennen als Nanso prints, en soms zelfs te mooi om alleen als nachtmode te dragen.

Nachtmode wordt loungewear

Door de moderne pasvorm zijn de nachthemdjes zo leuk dat veel vrouwen ze ook dragen als jurkje. Nanso zit tussen damesmode en nachtmode in, en dat maakt het merk bijzonder. Naast de prachtige stijl die het merk uitstraalt staan ze ook voor kwaliteit en duurzaamheid.   Het merk valt wat ruimer en is daarom ook zeker geschikt voor dames met een ‘maatje meer’.

Tot en met maat XXL

Over een maatje meer gesproken, door de ruime pasvorm en grotere maten van Nanso. Is dit merk zeer geschikt voor dames met een maatje meer. De nachtmode van Nanso gaat tot en met maat XXL.


We verkopen Nanso zowel online als in de winkel. Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op.