Naar boven
  • Altijd de nieuwste collecties
  • Vakkundig en passend advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis afhalen in de winkel

Oroblu

Italiaanse kwaliteit 

Oroblu is een Italiaans merk wat geproduceerd wordt door CSP International Fashion Group en is opgericht in 1973. De panty’s van Oroblu zijn een begrip in de bodyfashion en beenmode. Met elegantie en mooie kwaliteit onderscheiden ze zich.

Wat is denier?

Het woord denier wordt gebruikt om de dikte van een panty aan te duiden. Denier staat voor de fijnheid van de garen. Lager het denier getal des te dunner de panty, des te hoger het denier getal des te dikker de panty. Een 15 denier panty is dus een hele dunne panty, en een 60 denier panty is een dikke panty.

Variatie

Omdat vaak eerst de bovenmode geshopt wordt en daarna pas nagedacht wordt over een panty, is dit een van de moeilijkste onderdelen van een outfit van een vrouw. Gelukkig zijn de panty’s van Oroblu in verschillende kleuren en diktes. Is het zomer en je wil toch graag een panty aan? Dan zijn er ook hele dunne panty’s zoals een 15 den panty, of zelfs dunner. In de zomer is de kleur Suntouch een aanrader omdat deze kleur een natuurlijk bruine benen effect geeft. In de winter kun je kiezen voor een wat dikkere panty. Bijvoorbeeld een 40 denier, hierbij zie nog nog steeds een beetje je been er doorheen. Wil je echt dat je been niet zichtbaar is, kies dan voor een 60 denier panty, deze lijkt bijna een maillot, maar heeft toch nog de mooie glans van een panty. Wil je onder een zwart jurkje geen zwarte panty omdat je bang bent dat het te ‘zwaar’ wordt? Dan is de kleur Nearly Black een perfecte kleur, omdat deze dan je outfit wat meer ‘breekt’.


Advies nodig over panty’s? Kom dan langs in onze winkel en we kunnen je adviseren over de maat en kleur.


Oroblu verkopen we zowel online als in onze winkel.