Naar boven
  • Altijd de nieuwste collecties
  • Vakkundig en passend advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis afhalen in de winkel

Prima Donna Swim

De Swimwear collectie die vrouwen zelfvertrouwen geeft

PrimaDonna Swim is van het merk PrimaDonna. Dit merk heeft zich al jarenlang bewezen met de beste zijn in lingerie voor een grotere cupmaat. Maar sinds een aantal jaar is daar ook de swim collectie aan toegevoegd. En het voordeel van deze collectie is dat de badmode net zo stevig zit als de lingerie. Elk seizoen weer een nieuwe trendy collectie. En daarnaast ook de serie Cocktail een prachtige basic collectie die heel het seizoen voorradig is.


Een bikini die op z’n plek blijft zitten

Nooit meer je bikinitopje checken nadat je het zwembad ingesprongen ben. De bikini’s van Prima Donna Swim blijven zo goed op hun plek zitten dat je je daar niet meer druk over hoeft te maken. Want geef nou toe? Je hebt betere dingen te doen op vakantie dan onzeker zijn toch? Met een bikini van PrimaDonna kun je echt van je vakantie genieten.


Een ruime collectie voor iedereen

PrimaDonna Swim heeft een ruime collectie. Naast bikini’s en badpakken ook tankini’s. Voor elke vrouw dus een perfect item. Of je nu een peer, appel of zandloper figuur hebt. Er is volop keuze in verschillende modellen tops en slips. Van hoge slips tot lage slips. Van voorgevormde cups tot niet voorgevormde cups. In het begin van het seizoen is alles mix en match. Dus heb je boven een andere maat dan onder? Geen probleem.


Advies nodig?

Wij adviseren je graag bij ons in de winkel of neem contact met ons op.