Naar boven
  • Altijd de nieuwste collecties
  • Vakkundig en passend advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis afhalen in de winkel

Prima Donna Twist

Een echte stoere vrouw draag Twist

PrimaDonna Twist is bedacht in 2010 en is het jongere zusje van PrimaDonna. PrimaDonna bekend staat om kantjes en luxe stoffen. Omdat er ook een groep vrouwen is die zoekt naar stoere lingerie zonder kantjes. Is PrimaDonna Twist ontstaan, met de perfecte pasvorm die we gewend zijn van PrimaDonna. Maar dan met gladde cups en stoere prints en kleuren.


De pasvorm maakt het verschil

PrimaDonna Twist kun omschrijven als casual maar wel met de perfecte pasvorm die we kennen van de ‘gewone’ Prima Donna bh’s. Gemaakt voor de stoere vrouw die zich toch sexy wil voelen in haar lingerie. Veel voorgevormde modellen die er zijn tot G cup. En ook niet voorgevormde modellen tot cup H. Op zoek naar een specifieke omvangsmaat? Van een smalle (65) of brede (100) omvang, er is genoeg keuze. Verschillende modellen, dus voor iedereen een goed passende bh. Elke model van Twist is stevig zodat jij je zelfverzekerd kan voelen.


Met een bijpassende slip maak je het helemaal af

Alle modellen van PrimaDonna Twist hebben verschillende bijpassende slips. Van een string tot een hipster. Of zoek je juist een bikini model? Genoeg keuze, en jij kunt kiezen wat je het fijnste vind zitten.


Elk seizoen weer een nieuwe collectie

Twist is modern en kenmerkt zich door elk seizoen weer een nieuwe collectie. Vrolijke kleuren en bijzondere prints. Alles volgens de laatste trends. Natuurlijk zijn er ook basismodellen die altijd voorradig zijn. Een voorbeeld hiervan is het model A La Folie. Een serie met een stevige pasvorm en vrouwelijke touch door het subtiele kantje.


Advies nodig?

Op zoek naar een nieuwe bh? Heb je een grotere cupmaat? Dan is PrimaDonna Twist het perfecte merk voor jou! Genoeg keuze in stevige bh’s en bijpassende slips. Heb je nog vragen of zoek je een specifiek model? Neem dan contact met ons op.