Naar boven
  • Altijd de nieuwste collecties
  • Vakkundig en passend advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis afhalen in de winkel

Prima Donna

PrimaDonna, het merk voor grote cupmaten!

De geschiedenis van het merk PrimaDonna gaat terug naar 1865, en is daarna uitgegroeid tot hét merk voor vrouwen met een grotere boezem. Waar het merk vroeger begonnen is met corsetten, is de lingerie in de loop der jaren vrouwelijker en draagbaarder geworden. Toen in 1990 de Belgische lingeriefabrikant Van de Velde het merk overnam, werd de pasvorm verbeterd en de collecties moderner. Vandaag de dag is PrimaDonna een merk wat niet meer weg te denken is op het gebied van stevige lingerie voor de vrouw met een grotere cupmaat. Het merk PrimaDonna komt van de zelfde fabrikant als Marie-Jo.


De perfecte pasvorm van PrimaDonna

De lingerie van het merk PrimaDonna kenmerkt zich door een mooie en perfecte pasvorm voor vrouwen met een grotere cupmaat. De lingerie van Prima Donna is vrouwelijk, elegant en sexy. Het merk staat bekend om het gebruik van hoogwaardig kant. De uitgebreide collectie bestaat uit verschillende modellen bh's varierend van verleidelijke balconnet modellen tot iets klassiekere modellen met hoog aansluitende driedelige cups. De voorgevormde mousse bh’s worden gemaakt tot en met een cup G, en de beugel bh’s worden zelfs gemaakt tot en met een cup J. Ook in brede of juiste smalle omvangsmaat is er bij PrimaDonna genoeg aanbod. Om je setje compleet te maken zijn er ook bijpassende slips in verschillende modellen. Van een string tot een tailleslip, er is genoeg keuze. De tailleslip is er zelfs tot maat 52.


Advies nodig?

Ben je op zoek naar lingerie van PrimaDonna of wil je meer informatie over de collectie, dan ben je bij Lingerie de Rooy aan het juiste adres. Als speciaalzaak adviseren we je graag over de juiste maat en de pasvorm van de verschillende modellen. Mocht je vragen hebben of op zoek zijn naar een specifiek model, neem dan contact op met ons.