Naar boven
  • Altijd de nieuwste collecties
  • Vakkundig en passend advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis afhalen in de winkel

PrimaDonna Twist

PrimaDonna Twist

Twist

Prima Donna Twist is ontstaan in 2010 en is het jongere zusje van Prima Donna. Ontworpen voor de vrouw die stoere lingerie wil maar zich toch vrouwelijk wil voelen. Met de perfecte pasvorm die je gewend bent van PrimaDonna.

Pasvorm

De lingerie van Prima Donna Twist is casual maar heeft toch de pasvorm die we gewend zijn van PrimaDonna. Ideaal voor een stoere vrouw die zich sexy wil voelen in haar lingerie. Met voorgevormde modellen die beschikbaar zijn tot cup G, en niet voorgevormde modellen beschikbaar tot cup H. Van een smalle (65) of brede (100) omvang, er is genoeg keuze. Kies jij voor een balconette of voor een volle cup? Elk model van Twist heeft een super stevige pasvorm, en zorgt ervoor dat jij je zelfverzekerd voelt. Qua slips is er ook genoeg keuze.

Trend

Een bekend model zoals de A La Folie is altijd op voorraad. Maar Twist kenmerkt zich door de moderne prints en vrolijke kleuren. Elk seizoen weer modisch en helemaal inspelend op de nieuwste trends.

Winkel

Bent je op zoek naar een nieuwe bh die stevig en trendy is en de perfecte pasvorm heeft? Dan biedt Prima Donna twist genoeg keuze. Wij bieden altijd een ruim assortiment met altijd de nieuwste prints en kleuren. Heeft u nog vragen of op zoek naar een specifiek model? Neem dan contact met ons op.