Naar boven
  • Altijd de nieuwste collecties
  • Vakkundig en passend advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis afhalen in de winkel

RJ Bodywear

RJ Bodywear

RJ Bodywear is een merk van Engelvaart Bodywear. Waar onder andere ook Beeren ondergoed onder valt. Engelvaart Bodywear is ontstaan in 1957 en is een echt Hollands bedrijf. Opgericht door de familie Engelvaart. Een echt familiebedrijf want inmiddels staat de derde generatie al aan het hoofd van het bedrijf. Het is allemaal begonnen met de heer M.A. Engelvaart die samen met zijn vrouw vanuit hun garage box in Gouda RiJo ondergoed produceerde. Een samenvoeging van hun namen Rien en Jo. En waar vandaag de dag de naam RJ bodywear vandaan komt. Met deze productie maakte ze 32 stuks per dag.

RJ gaat voor kwaliteit

RJ bodywear staat voor kwaliteit. Maar ook voor de perfecte pasvorm. Wij verkopen de dames shorts heel erg goed. Dit komt omdat de pasvorm van deze slips zo goed is. De pijpjes kruipen niet op en wasbeurt na wasbeurt is de slip nog net zo mooi. De productie van de producten wordt door de firma Engelvaart Bodywear in eigen beheer gehouden. Waardoor er continu kwaliteit geleverd kan worden.

RJ Pure Color

Onze bestseller is de RJ Pure Color collectie. Deze dames shorts kenmerken zich door de grote keuze in kleuren. De shorts zijn er in bijna elke kleur die denkbaar is.