Naar boven
  • Altijd de nieuwste collecties
  • Vakkundig en passend advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis afhalen in de winkel

Sloggi

Sloggi het merk voor iedereen!

Wie kent het merk Sloggi nou niet? Sinds 1979 zijn er 1,3 miljard Sloggi's verkocht. Per minuut worden er 126 Sloggies geproduceerd. Daarom is Sloggi ook het nummer 1 best verkochte merk van Europa. En zeg nou zelf, iedereen heeft toch wel een Sloggi in de kast liggen.

Sloggi actie

Als je Sloggi kent, ken je ook de beroemde acties met een slip gratis. De actie, 3+1 gratis, loopt  van 1 juli t/m 31 juli 2020. De meeste Sloggi basisseries in enkelverpakking en Zero Feel basiskleuren (angora, black en cognac) nemen deel aan de actie. In de winkel kunnen we je precies vertellen welke artikelen mee doen met de actie.
Neem contact op met de winkel als je een artikel wil bestellen, dat niet (voldoende) op voorraad is.

Sloggi basic

De eerste Sloggi basic slips zijn geproduceerd in 1979, en deze serie wordt sindsdien nog steeds verkocht. Sloggi is het merk wat altijd goed zit omdat de slips altijd mooi in model blijven, wasbeurt na wasbeurt. Sloggi basic serie is er zowel voor vrouwen als voor mannen. De bekendste modellen zijn: maxi, midi en mini.

Zero

Sinds 2004 heeft Sloggi ook een invisible serie. Deze is ontwikkeld omdat er steeds meer vraag was naar slips die onzichtbaar zijn onder kleding. De slips zijn naadloos omdat de stof met een lasersnijder gesneden wordt. De invisible serie is tegenwoordig heel erg uitgebreid en wordt verkocht onder de naam Zero. De hipster en short zijn er nog steeds, de Zero light microfibre. De  invisibles zijn zelfs uitgebreid met een deels katoen model, soft modal.

Zero Feel

De comfortabele bralettes en tops van de Zero Feel serie zijn een topper! De naadloze tops zitten heerlijk en sluiten prima aan bij de sportieve loungewear trend.
De serie wordt gecompleteerd door bijpassende hipsters.