Naar boven
  • Altijd de nieuwste collecties
  • Vakkundig en passend advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis afhalen in de winkel

Sloggi

Sloggi het merk voor iedereen!


Wie kent het merk Sloggi nou niet? Sinds 1979 zijn er 1,3 miljard Sloggies verkocht. Per minuut worden er 126 Sloggies geproduceerd. Daarom is Sloggi ook het nummer 1 best verkochte merk van Europa. En zeg nou zelf, iedereen heeft toch wel een Sloggi in de kast liggen.

Sloggi basic


De eerste Sloggi basic slips zijn geproduceerd in 1979, en deze serie wordt sindsdien nog steeds verkocht. Sloggi is het merk wat altijd goed zit omdat de slips altijd mooi in model blijven, wasbeurt na wasbeurt. Sloggi basic serie is er zowel voor vrouwen als voor mannen. De bekendste modellen zijn: maxi, midi en mini.

Invisible


Sinds 2004 heeft Sloggi ook een invisible serie. Deze is ontwikkeld omdat er steeds meer vraag was naar slips die onzichtbaar zijn onder kleding. De slips zijn naadloos omdat de stof met een lasersnijder gesneden worden. De invisible serie is tegenwoordig heel erg uitgebreid. De invisible light hipster en de invisible light short zijn er nog steeds, en zijn zelfs uitgebreid met een deels katoen model. Maar daarnaast is er ook de Sloggi invisible supreme, deze serie is te herkennen aan de geplakte onzichtbare naden, waardoor deze slip beter op zijn plek blijft zitten. Deze serie is er ook in verschillende modellen: Maxi, midi, rio en hipster.