Naar boven
  • Altijd de nieuwste collecties
  • Vakkundig en passend advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis afhalen in de winkel

Sunflair

Voor ieder wat wils

Als er een merk is wat veel vrouwen mooi staat dan is het wel Sunflair. Dit merk zorgt ervoor dat veel vrouwen kunnen genieten van de zon in een badpak, bikini of tankini die hun fantastisch staat. Wat Sunflair zo bijzonder maakt is hun ruime collectie. Er is letterlijk voor ieder wat wils. Sunflair is een Duits merk en wordt verkocht in verschillende landen in Europa.

Heel het jaar door je favoriete badmode

De badmode van Sunflair is heel het seizoen verkrijgbaar. Ze komen ook een paar keer per jaar met een nieuwe collectie. En iets waar veel vrouwen naar uitkijken in de jaarlijkse folder die wij verspreiden van Sunflair. Elk jaar is deze folder weer verrassend en van deze tijd. Ook heeft sunflair een ruime keuze in accessoires voor bij de badmode. Een mooie blouse, een tas of een pareo. Er is genoeg keuze.

Zomerse prints en kleuren

Met altijd prachtige prints onderscheid dit merk zich. De kleurcombinaties die gebruikt worden zijn opvallend, vrolijk en onderscheidend. Maar ook voor een goede basic kun je bij Sunflair terecht.

Ons favoriete badpak

Voor ons een echte topper is het badpak met zoals wij dat noemen: ‘roezeltjes aan de voorkant’. Dit badpak is zo afgewerkt dat vanaf de halslijn tot aan de navel een lijn loopt die mooi afgewerkt is. Hierdoor lopen er rimpeltjes over het badpak wat mooi afkleed. Aan de onderkant is dit badpak effen, waardoor het lijkt alsof je een tankini aan hebt.


De multistyle rok

Dit is de reden waarom veel vrouwen voor Sunflair kiezen. Dit komt door de typerende rokken die ze bij hun badmode hebben. De rokken zijn vaak in dezelfde print als de badmode serie. Maar kunnen natuurlijk ook in basic kleuren. De rokken kunnen zowel als rok en als jurk gedragen worden. Het is maar net hoe je hem stylt.