Naar boven
  • Altijd de nieuwste collecties
  • Vakkundig en passend advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis afhalen in de winkel

Het teamEsther

Ervaren verkoopster in de lingerie. Met veel geduld zoekt ze naar de bh die het beste bij jou past. Daarnaast verzorgt Esther met veel passie en creativiteit de aankleding van de winkel en de etalage.


Maria

Ervaren verkoopster met een passie voor lingerie en alle andere artikelen in onze winkel. Maria onderscheidt zich door haar probleemoplossend denken en zoekt naar oplossingen waar je zelf nooit opkomt.


Hanna

Als jonge weekendhulp begonnen en nu alweer met jaren ervaring in de winkelverkoop. Met het diploma CMD (communicatie, media en design) op zak, is ze voor ons ook van grote waarde als het gaat om de moderne communicatiemiddelen. Ondertussen is lingerie ook haar passie geworden.


Marian

Ervaren in de verkoop. Met aandacht zoekt ze naar het juiste model en de goede maat. Haar hart ligt in de winkelverkoop, maar ze ondersteunt ook bij de bestellingen en administratie.


Lian

Eigenaresse van de winkel en een positieve teamplayer met hart voor haar zaak. Zoekt naar een oplossing voor iedere klant. Houdt van het contact met mensen en houdt zich achter de schermen bezig met de inkopen en organisatie.


Wim

Is onze man achter de schermen. Niets ontgaat hem, hij houdt ons allemaal scherp. Voor praktische en administratieve zaken is hij onmisbaar op de achtergrond aanwezig.