Naar boven
  • Altijd de nieuwste collecties
  • Vakkundig en passend advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis afhalen in de winkel

Over ons

Wat kun je van ons verwachten?

Naast dat we nog steeds in de winkel staan te trappelen om je te adviseren en te zoeken naar de perfecte bh, zijn we ook online. Wij vinden het heel erg leuk om onze collecties op deze manier aan heel de wereld te laten zien. Ons enthousiasme en deskundigheid over de producten willen we aan iedereen overbrengen. Heb je een vraag? Via de telefoon of email zijn wij altijd bereikbaar om je vraag te beantwoorden.

Nieuwsgierig wie wij zijn?

Onze winkel zit in het centrum van Oudenbosch. Dit is een historisch dorp in Noord-Brabant gelegen tussen Roosendaal en Breda. Oudenbosch is ook wel bekend van de basiliek. En is zeker de moeite waard om eens te bezoeken.

De geschiedenis van de winkel gaat terug naar 1980. De winkel is in de loop der jaren een begrip geworden in Oudenbosch met een vaste klantenkring. Ons vakkundige team bestaat uit vijf enthousiaste verkoopsters die voor jou klaar staan om je te adviseren en helpen. 

Advies nodig?

Het liefst geven wij advies in de winkel, omdat we dan al onze ‘tools’ bij de hand hebben en makkelijk een andere maat of model kunnen pakken. Maar uiteraard geven wij ook advies via de telefoon of mail. Dus twijfel je over de maat? Neem dan eerst contact met ons op voordat je je bestelling plaatst. Zo maken we het voor jou makkelijker, omdat wij ernaar streven voor jou altijd een goed passend product aan te kunnen bieden.