Naar boven
  • Altijd de nieuwste collecties
  • Vakkundig en passend advies
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis afhalen in de winkel

Over ons

Yes! De nieuwe website staat online!

Vanaf half september zijn de eerste artikelen uit de winkel online te vinden. Er wordt hard gewerkt aan uitbreiding van het assortiment en merken, wij hopen zo snel mogelijk de mooiste producten online aan te kunnen bieden.


Wat kunt je van ons verwachten?

Naast dat we nog steeds in de winkel staan te trappelen om je te adviseren en te zoeken naar de perfecte bh, zijn we nu ook online. Wij vinden het heel erg leuk om onze collecties op deze manier aan heel de wereld te laten zien. Ons enthousiasme en deskundigheid over de producten willen we aan iedereen overbrengen. Heb je een vraag? Via de telefoon of email zijn wij altijd bereikbaar om je vraag te beantwoorden.


Advies nodig?

Het liefst geven wij advies in de winkel, omdat we dan al onze ‘tools’ bij de hand hebben en makkelijk een andere maat of model kunnen pakken. Maar uiteraard geven wij ook advies via de telefoon of mail. Dus twijfel je over de maat? Neem dan eerst contact met ons op voordat je je bestelling plaatst. Zo maken we het voor jou makkelijker, omdat wij ernaar streven voor jou altijd een goed passend product aan te kunnen bieden.